Inzet grote congé
17268
post-template-default,single,single-post,postid-17268,single-format-standard,bridge-core-2.3.5,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1400,qode-theme-ver-22.1,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,wpb-js-composer js-comp-ver-6.2.0,vc_responsive
 

Inzet grote congé

Inzet grote congé

Langzaam trekt de nevel op. Een slok whisky walst door onze mond en een frisse bries waait tussen onze benen door. Langs de bergflanken weerklinkt een doedelzak, Onze kilt zit strak en de kuiten nog strakker. Op deze laatste afsluitende dag voor het verlof trekken we er op uit voor een wedstrijdje Highland Games. De Electrix youngsters nemen het op tegen de oude garde en moeten helaas het onderspit delven 😉.

Om de zware inspanningen te boven komen sluiten we nog af met een zomerse BBQ avond.

Fijn verlof voor het volledige Electrix team!